UCS Bulgaria КЛЮЧОВО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС
ЗА КОМПАНИЯТА СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НАШИТЕ КЛИЕНТИ НАШИТЕ КООРДИНАТИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОБОРУДВАНЕ
Софтуер за управление на хотел Софтуер за управление на ресторант Софтуер за управление на кинотеатри Софтуер за доставка на готова продукция Софтуер за управление на склад видео-презентации на програмни продукти


R-keeper - Решения

Фирма UCS е лидер в областта на програмното обезпечаване при автоматизиране дейността на ресторанти, кафета, барове, развлекателни комплекси, Аквапаркове, билярдни клубове, заведения за бързо хранене, заведения с доставка на собствена продукция, хотели, кина и др.

Системата R-keeper V6 е предназначена за автоматизация както на неголямо кафе или бар, така и на голям развлекателен комплекс, ресторант или билярден клуб.
В зависимост от индивидуалните особености и размера на ресторанта, могат да се използват различни технологии, които да се поддържат от системата  R-keeper V6.

 

  • Кафе За неголямо кафе, в което клиентите се обслужват от сервитьори, е възможно използването на системата R-Keeper в следната конфигурация: в залата се инсталират касов терминал и терминал на сервитьора, а в кухнята – принтер за печат на сервиз-сметки.
  • Ресторант В големите ресторанти конфигурацията R-Keeper зависи от размера и индивидуалните особености на заведението. В залата могат да бъдат инсталирани няколко касови терминали, терминали на сервитьора и бармана. В кухнята се инсталират сервиз-принтери за печат на поръчки. Също така кухнята може да бъде оборудвана и с видео-дисплеи, което значително улеснява работата на персонала.   
  • Развлекателен комплекс, нощен клуб  В нощните клубове, в които има няколко бара, гостите могат свободно да се преместват от една зала в друга и от един бар в друг. В този случай най-удачен е вариантът, предлаган от системата -  възможност за работа с магнитни карти, технологията  Карта на входа.
  • Билярден клуб В заведенията, в които има билярд, боулинг или друга услуга, чиято цена зависи от продължителността на ползване й, в системата Rkeeper  е предвидена възможност за тарификация. По такъв начин тарифите /правилата, по които се изчислява цената на услугата/, се определят от самите посетители.  
  • Аквапарк, развлекателен комплекс В аквапарковете, където освен водните атракции има и други услуги, в т.ч. множество барове и кафета, са възможни различни варианти на конфигурацията Rkeeper
  • Заведения за бързо хранене  В заведенията за бързо хранене е възможно използване на системата Rkeeper в режим  Fast Food. В „концептуалните” ресторанти Rkeeper позволява да се извърши пълния цикъл операции по обслужване на клиентите от оформяне на поръчката до печат на фискалния бон.  
  • Пицария или други заведения с доставка на собствена продукция  В пицариите и заведенията, в които има  услуга доставка на собствена продукция, може да се използва системата Delivery, позволяваща да се автоматизира процеса на доставка.  
  • Заведения за обществено хранене в хотели, мотелиПри използване на системата R-Keeper в заведения за обществено хранене, намиращи се на територията на хотела, е възможно приключване на сметката в хотелската стая. В този случай клиентът може да плати сметката при напускане на хотела.  

 

В заведенията, в които се използва програмата Rkeeper, е възможно издаване на гостите на поименни магнитни карти, даващи право на отстъпка или на плащане.

За контрол на работата на вериги ресторанти, клубове, развлекателни комплекси и кина, е възможно използването на система Back Office. Тази програма е предназначена за получаване на консолидирана отчетност както за едно отделно заведение, така и за цяла верига заведения.  

 

Назад


Фотогалерия
Софтуер за ресторант и хотел
поща

Ltd. 2004
Софтуер и хардуер за ресторанти и хотели
София, кв. Лозенец, ул. Якубица №13-15